Kiiruskaamerate eest hoiatav rakendus võib trahvist päästa (6)

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiiruskaamerad hoiavad liiklust vaos ning takistavad autojuhtidel kihutamast, kuid möödasõidul või hajameelsusest võib kiirus vahel ka tahtmata üle lubatu minna.
Kiiruskaamerad hoiavad liiklust vaos ning takistavad autojuhtidel kihutamast, kuid möödasõidul või hajameelsusest võib kiirus vahel ka tahtmata üle lubatu minna. Foto: SCANPIX

Mõnikord võib valvsus kaduda või möödasõit sattuda alale, kus kiiruskaamera valvsalt mõõdab ning siis jääb üle vaid e-posti jälgida ning trahvisummat oodata. Eestlaste loodud äpp “Kiiruskaamerad” annab eesootavatest kiiruskaameratest kõlinaga märku, kirjutab sinu moodi tehnoloogiaportaal Digitark.

Enamasti pole autode spidomeetrid kuigi täpsed ning näit oleneb suuresti nii rehvirõhust kui ka rattasuurusest. GPS-i kasutav “Kiiruskaamerad” näitab digitaalsel kujul täpset kiirust, mis annab adekvaatsema vahendi trahvimasinatega arvestamisel. “Kiiruskaamerad” on väga lihtsa väljanägemisega rakendus, mis kuvab ekraanile sinu hetkekiiruse, mis liikluskaamera lähenedes muutub kas punaseks või roheliseks. Valida saab metraaži, millal märguanne saabub, mis peaks andma piisavalt aega, et kiirust kontrollida ning vajadusel korrigeerida.

Kuidas toimib rakenduse öörežiim ning millistele telefonidele seda allalaadida saab, loe lähemalt Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles