LG uued pesumasinad võtavad ise tehnikuga ühendust

Aivar Pau
, tehnika.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LG uus pesumasin
LG uus pesumasin Foto: LG

Tehnoloogiaettevõte LG toob sel kevadel Eesti turule oma kolm uut pesumasinamudelit, millest üks  on saanud teiste tehnoloogiliste uuenduste kõrval võime võtta probleemide korral ise klienditoega ühendust ning millele saab võrgust uusi pesuprogramme laadida.

Jutt käib mudelist nimega FH4U2TDH1N, mis on varustatud Smart Diagnosis tõrkeotsingu funktsiooniga. See lubab pesumasinal võtta otse ühendust LG klienditoega, et kasutaja ise ei peaks seda tegema.

Tänu NFC kontaktivabale ühendusele suudab pesumasin ka ise enda tõrkeid diagnoosida ning lahenduse leida, et säästa omaniku aega ning vältida remondimehe ebavajalikke kutsumisi.

NFC-ühenduse abil on võimalik ka alla laadida uusi pesuprogramme, nagu näiteks villapesu, beebiriiete hooldus või külma vee pesu.

Mudelitel on peal ka TrueSteam-tehnoloogia, mis kasutab kuuma auru pihustit – selle abil saab riideid värskendada vaid 20 minutiga ning kortsud kaovad ka ilma triikimata.

Pesumasin sisaldab nii pesu-, aurupuhastus- kui ka kuivatusfunktsiooni, kusjuures selle 6 Motion Direct Drive tehnoloogia võimaldab trumlile erinevaid liikumisi, mis imiteerivad vastavalt rõivastele tavalisi käsipesu meetodeid. Seega saab näiteks trenniriideid pesta tugevamalt hõõrudes ning õrnu pesuesemeid vaid pehmelt pööreldes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles