Esmaspäeval tutvustab Apple iPhone'i väiksemat mudelit ja uut tahvlit ning kellarihmasid

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erinevad iPhone'i fännid ja blogijad on välja pakkunud oma ideelahendusi, milline võiks iPhone SE-mudel tulla.
Erinevad iPhone'i fännid ja blogijad on välja pakkunud oma ideelahendusi, milline võiks iPhone SE-mudel tulla. Foto: Digitark/internet

Apple korraldab esmaspäeval, 21. märtsil pressikonverentsi, kus suure tõenäosusega näitab maailmale uut väiksemat iPhone'i mudelit ning Pro-seeriasse kuuluvat tahvlit, kirjutab sinu moodi tehnoloogiaportaal Digitark, mis teeb Apple'i uudistest live-blogis ka ülevaate.

4'' iPhone iPhone SE-mudel saab kuulduste kohaselt samuti 12 MP kaamera, nagu praegusel mudelil iPhone 6S, kiirema protsessori kui eelmine 4'' telefon 5S ning NFC Apple Pay jaoks, kuid ilmselt ei toeta uus telefon 3D Touchi ehk ei ole rõhutundlik, teeb Digitark ülevaate.

Disainilt peaks telefon sarnanema iPhone 6 ja 6s'ga ehk servad muutuvad kumeraks ning telefon ei ole enam nii kandiline kui oli iPhone 5s.

Pressiüritusel oodatakse lisaks telefonile ka uut 9.7'' iPadi, mis lisandub ilmselt uude Pro-seeriasse. Uus tahvel peaks suurele iPad Pro'le sarnaselt saama A9X protsessori, neli kõlarit ning toetama Apple Pencil pliiatsit. Lisaks telefonile ja tahvlile näeme ilmselt ka uusi vahetatavaid Apple'i kellarihmasid Apple Watchile.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles