Digitark avaldas ametliku nimekirja Windows 10'le uuendatavatest Lumia telefonidest

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Microsoft lubas algselt uuendada kõik Windows 8 telefonid, taganeti nüüdseks sellest lubadusest ning avaldati ametlik nimekiri uuendatavatest mudelitest.
Kuigi Microsoft lubas algselt uuendada kõik Windows 8 telefonid, taganeti nüüdseks sellest lubadusest ning avaldati ametlik nimekiri uuendatavatest mudelitest. Foto: Windows Central

Erinevalt esialgu lubatule ei saa kõik Windows 8 tarkvaral töötavad Lumia telefonid uuendust Windows 10 peale, kirjutab sinu moodi tehnoloogiaportaal Digitark. Vaata, kas sinu telefon viiakse Windows 10-le üle!

Kuigi Microsoft teatas, et kõik, kelle nutiseade jookseb Windows 8 tarkvaral, saavad seadme uuendada uusimale Windows 10 tarkvarale, on ettevõte sellest lubadusest nüüdseks taandunud ning avaldanud ametliku nimekirja uuendatavatest telefonidest, kirjutab Digitark.

Ava Pood, otsi ja installi Upgrade Advisor, ava rakendus, mis kontrollib sinu telefoni sobivust ning kui kõik on korras, soovitab andmed varundada mälukaardile või OneDrive'i ning uuendab telefoni.

Veidral kombel on ettevõte otsustanud, et kunagised lipulaevad Lumia 920 ning üheks parimaks kaameratelefoniks nimetatud Lumia 1020 uuendust ei saa ning peavad leppima olemasoleva Windows 8'ga.

Vaata Digtargast täpset nimekirja neist mudelitest, mis Windows 10 siiski saavad!

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles