Uber Hispaaniale: muutke seaduseid ja me loome 30 000 uut töökohta

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uberi logo
Uberi logo Foto: SHANNON STAPLETON/REUTERS

2014. aastal Hispaania turult lahkunud transpordivahendusrakendus Uber teatas, et naaseb riiki uue strateegiaga, kirjutab Reuters.

Ettevõte plaanib Hispaanias tänasest lansseerida UberX teenuse, mida hakkavad pakkuma kohalikul turul litsentseeritud taksojuhid.

Uberi Lõuna-Euroopa juht Carles Lloret rääkis Reutersile, et ta loodab agressiivse hinnapoliitikaga tarbijad enda poole üle võita ning veenda poliitikuid regulatsioone muutma. Ta lubas, et Uberi hinnad on Madridi tavataksodega võrreldes 30 protsenti soodsamad.

«Ma usun, et Hispaania on valmis,» ütles Lloret. «Samas on olemas teenuseid, mida me ei saa pakkuda, kuna regulatsioonid ei ole piisavalt paindlikud.»

«Me tahame olla valitsusega läbipaistvad ning pidada väga avatud dialoogi, et näha, kuidas me saame Hispaanias ehitada regulatoorse raamistiku, mis sobiks nii Euroopa kui ka digitaalsesse konteksti,» lisas ta.

Kuigi Lloret ei täpsustanud, kui suurelt plaanib Uber seekord Hispaania turule panustada, ütles ta, et regulatsioonide muutmisel võib ettevõte riiki juurde luua 30 000 töökohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles