Portaal: Peugeot ja Citroën naasevad USA turule

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PSA Peugeot-Citroen.
PSA Peugeot-Citroen. Foto: SCANPIX

Autokontserni PSA Peugeot Citroën tegevjuht Carlos Tavares peaks järgmise nädala teisipäeval toimuval pressikonverentsil teatama, et peale aastakümneid kestnud eemalolekut naaseb ettevõte oma brändidega USA turule, kirjutab Autocar.

Tavares ei soovinud USA turule minemise küsimusele eile toimunud pressiüritusel vastata, lubades, et räägib sellest täpsemalt tuleval nädalal toimuval PSA järgmise kuue aasta plaane avaval pressikonverentsil.

Citroën lahkus USA turult juba 1974. aastal, Peugeot seitseteist aastat hiljem. Sellegipoolest oli kontsernil veel kolm aastat tagasi USAs olemas oma ametlik äriesindus.

Autocari andmetel kavatseb PSA kõigepealt turgu kombata luksusklassi brändiga DS, üritades sellega konkurentsi pakkuda Saksa autotootjatele. Seejärel peaks müügisalongidesse jõudma ka esimesed Peugeot´ ja Citroëni mudelid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles