Webinar Digitargas: Mobiilne elu ärimaailmas pakub rohkelt võimalusi suhtlemiseks ja säästa roamingult

, Digitarga toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telia Eesti internetilahenduste valdkonnajuht Kristjan Viilmann kõneles webinaril Mobiilse elu võimalustest äriklientidele.
Telia Eesti internetilahenduste valdkonnajuht Kristjan Viilmann kõneles webinaril Mobiilse elu võimalustest äriklientidele. Foto: Digitark

31. märtsil toimus Digitarga stuudios Telia äriklientidele suunatud webinar „Mobiiliteenuste uuendused 2016. aastal“; pooletunnisest otsesaatest sai teada, kuidas alates 30. märtsist 2016 muutusid Telia võrgus mobiilside kasutamise võimalused hulga paremaks, kirjutab sinu moodi tehnoloogiaportaal Digitark.

Webinari viisid läbi Telia suurkliendi halduse juht Enn Saar ja internetilahenduste valdkonnajuht Kristjan Viilmann, kes kõnelesid sellest, mida tähendab uus Mobiilse elu paketi roaming Baltikumis ja Skandinaavias, milline on pakkumine ärikliendile ning mis vahe on Telia roamingu pakkumisel ja aprilli lõpus jõustuval Euroopa Liidu roamingu regulatsioonil, vahendab Digitark.

Vaata webinari salevstust Digitargast!

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles