Lekkinud foto: Huawei selle aasta tipptelefon saabki Leica kaamerad

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Huawei P9 tagakülg
Huawei P9 tagakülg Foto: mobilissimo.ro

Mobiilimaailma suuruselt kolmanda turuosaga Huawei esitleb sel kolmapäeval oma selle aasta tipptelefoni P9, mis saab värskelt lekkinud tagakülje foto kohaselt legendaarse Saksamaa ettevõtte  Leica kaamerad.

Ettevõtted teatasid strateegilise koostöö algusest ametlikult käesoleva aasta veebruaris ning nüüd ongi ülaltoodud fotol näha kahekordset Leica kaamerat eriti laia vaatenurga jäädvustamiseks. Lekkinud informatsiooni kohaselt on tagakaameral megapiksleid 12.

Lisaks on näha kaamera kõrval asuvad laser-autofookust ja LED-välgu avausi. Metallist tagakülje tsentris asub sõrmejäljelugeja – nii, nagu see on olnud juba Huawei viimastel Mate-mudelitel.

Käepärase 5,2-tollise full-HD ekraaniga telefon peaks tulema Huawei enda toodetava uusima Kirin 950 kaheksatuumalise protsessoriga, millel 3GB RAM-mälu ja 32GB salvestusmälu. Telefonil peaks olema võimas 3900mAh aku. Platvormiks Android 6.0 Marshmallow, millele Huawei on peale ehitanud oma EMUI (Emotion UI) kasutajaliidese.

Telefonist peaks tulema ka Lite-versioon, mis eelkäija P8 puhul osutus ka Eestis vägagi populaarseks.

Fotoaparaatide tootja Leica Camera on enam kui 100 aastat loonud kompaktseid kaameraid, mis on kujunenud hobifotograafide lemmikuks. Ettevõtet tuntakse ka geniaalse saksa inseneritöö ja toodete suurepärase viimistlusoskuse poolest.

Allikas: Gadgets360

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles