Eestis tuleb müügile hiinlaste odavtelefoni Coolpad uus versioon (2)

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coolpad Porto S
Coolpad Porto S Foto: tootja

Veel sel kuul jõuab Eesti turule Hiina odavmobiilide tootja Coolpadi uus mudel Porto S, millel on muu hulgas ka mitmeid keskklassi telefonile omaseid näitajaid.

Näiteks on sel mobiilil HD-resolutsiooniga (1280x720) 5-tolline ekraan, mis teeb pikslitiheduse näitajaks 294 ppi. Telefon toetab kiiret 4G LTE võrguühendust ja sel on  kaks SIM-kaardi pesa.

Põnev on see, et kasutaja saab valida, kas kasutada kahte SIM-kaarti või paigaldada ühte pesasse mikroSD mälukaart, mis võimaldab täiendavat mahtu kuni 64GB. Telefonil on sisseehitatud mälumahtu 1+8 GB,

7,6 mm paksuse telefoni sees on neljatuumaline Mediateki protsessor. Seadmel on 8-megapiksline LED-välguga kaamera tagumisel küljel, millega saab teha HD-kvaliteedis videoid. Esikülje kaameral on samas megapiksleid vaid 2.

Porto S operatsioonisüsteemiks on nüüdseks juba vananema kippub Android 5.1 Lollipop.  Aku mahutavuseks on 22000mAh ning tootja lubab selle abil kõneaega kaheksa tunni ulatuses ning seda, et 3G-võrgus peab telefoni aku vastu üle kuue päeva.

Telefoni mõõdud on 143 x 72 x 7.6mm ja kaal vaid 125gr.

Tänavu jaanuaris Euroopas tutvustatud Coolpad Porto S tuleb Eestis müügile aprilli keskpaigast valges ja tumehallis toonis soovitusliku jaehinnaga 119 eurot. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles