Tesla uuendas Model Si ja Model Xi

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tesla Motors
Tesla Motors Foto: SCANPIX

Samal ajal kui auto- ja tehnoloogiameediauudised keerlevad Tesla Model 3 ümber, on autotootja oma veebilehel ilma suurema kärata avalikustanud sedaani Model S ja linnamaasturi Model X uuendused, kirjutab Auto Express.

Foto: Tesla

Model Si välimuses kohendati auto esiosa, et panna see disainilt ühtima Model Xi ja Model 3ga. Interjööridisaini on lisatud kaks uut puiduvalikut. Lisaks on Model Xilt üle võetud HEPA õhufiltrisüsteem ning laadija voolutugevus on tõstetud 40 amprilt 48 amprile, mis peaks kiirendama Tesla enda superlaadija Supercharger abil auto laadimist veelgi. Model Si puhul on teada, et tulekul on ka uus ja võimsam versioon P100D, mis peaks kiirusnäitajatelt ja sõiduulatuselt silmad ette tegema ka praegusel tippversioonile P90D. Mida tähendavad uuendused Model Si hinnasildile, ei ole hetkel veel teada.

Foto: Tesla

Linnamaastur Model X puhul asendab uus, 75kWh akupakiga versioon 75D 70kWh akupakiga versiooni 70D. Sellega suureneb ka auto sõiduulatus 354 kilomeetrilt maksimaalselt 381 kilomeetrini. 75D hind algab 84 200 dollarist ehk 27 lisakilomeetri eest tuleb huvilistel välja käia 3000 lisadollarit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles