Vajalikud rakendused, mis muudavad sõduri elu lihtsamaks

, Digitarga toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakendused võivad kasuks tulla ka siis, kui on vaba aega ja huvi saada teada või õppida midagi uut ning kasulikku.
Rakendused võivad kasuks tulla ka siis, kui on vaba aega ja huvi saada teada või õppida midagi uut ning kasulikku. Foto: SCANPIX

Noored kasvavad üles mugavuse mentaliteedist lähtudes. Infoajastule on omane ka bürokraatia vähenemine ning info liikumise kiirenemine, mis omakorda nõuab innovaatilisemaid lähenemisi mugavustingimustele, et tegevused ja protsessid edukalt lõpuni viia, kirjutab sinu moodi tehnoloogiaportaali Digitark digiväe külalisblogis Janno Dreger.

Tänapäeval on meil igapäevaelus kasutusel nutiseadmed, mis võrreldes varasemaga annavad võimaluse teha mitut asja korraga, säästes raha, aega ja energiat, kirjutab sõjaväes teeniv Dreger Digitargas. "Liigselt traditsioonides ja bürokraatlik põhimõte rakenduste maailmas läbi ei löö ning hakkab jalgu jääma mugavust otsides inimestele."

Vaata ka rakenduste saate esimest osa Digitargast:

Nutiseadmetes tuleks mängud tagaplaanile suruda ja keskenduda pigem produktiivsust tõstvatele rakendustele.

Mugavus ja lihtsus on kaks põhilist terminit, mida noorele ja nõudlikule meediatarbijale mainimata jätta ei saa. Rakendused lähenevad virtuaalse maailma võimalustele ja lähestavad inimest nautima midagi, mis võib tekkida kodus istudes laua tagant või voodist lahkumata.

"Tegelikult saab nutitelefonidega palju rohkem ette võtta, sest seadmetele saab tirida mitmeid väga kasulikke ja praktilisi rakendusi," jagab Dreger digiväe blogis oma kogemusi.

Loe Digitargast, milliseid rakendusi nagu Uber, Tinder, Google Docs/Drive, Instagram ja TuneIn Radio soovitab Janno Dreger kasutada.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles