Kasulikud äpid aitavad raha säästa ka ettevõtlusega alustamiseks

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raha kogumine sõltumata valuutast nõuab teadlikke valikuid ja sihipärast tegevust pika aja vältel.
Raha kogumine sõltumata valuutast nõuab teadlikke valikuid ja sihipärast tegevust pika aja vältel. Foto: SCANPIX

"Kuhu kaob raha?" küsime endalt tihti, kui avastame end kuu lõpus kitsas olukorras või oleme seadnud eesmärgiks koguda raha näiteks ettevõtlusega alustamiseks või uue kodu soetamiseks, aga eesmärgini kuidagi ei jõua, kirjutab Hardi Keerutaja sinu moodi tehnoloogiaportaalis Digitark. "Säästmisnõustajad soovitavad esimese ülesandena märkida üles kõik tehtavad kulud, et tekiks hea ülevaade."

Raha kogumiseks võib eesmärke seada ka lihtsas Exceli tabelis, mis aga pole üldse nii lihtne, kui programmi ja selle funktsioone ei tunne, kirjutab Hardi Keerutaja Digitargas. "Lisaks on meil pidevalt taskus nutitelefon, mis võimaldab kulutused üles märkida kasvõi poekassas, ilma, et peaks seda meeles pidama või tšekke koguma."

Olles katsetanud viimastel aastatel kümneid erinevaid rahajälgimise äppe, torkab oma lihtsuse ja praktilisusega silma Monefy

Sulle võib huvi pakkuda ka see Digitarga saatelõik:

Expense Manager on võtnud endale raske ülesande olla ülimalt lihtne ja samas rikkalike võimalustega. Olles küll valgel põhjal, mõjub äpp oma lihtsuses nagu puhas Android – vaid skelett ilma visuaalse mölluta.

Money Lover pakub eriti rohkelt valikuid, kuidas säästmine või eelarvestamine üles ehitada, kui eelnevad äpid pigem pakuvad ette, kuidas seda teha.

Näiteks plaanides alustada oma äriga, saad teha eraldi eelarve just selle jaoks, panna paika summa, mis on plaanis investeerida ja ettevõtte asutamise järel märkida ka raha liikumisi.

Loe Hardi Keerutaja soovitatud äppidest pikemalt Digitargast!

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles