Uus iPhone tuleb nii innovaatiline, et me ei tea veel, et meil seda vaja on (1)

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uut iPhone'i näeme päriselt alles sügisesel lansseerimisel, kuid tavaliselt vastavad mingil määral tõele ka varasemalt internetti lekkinud infokillud.
Uut iPhone'i näeme päriselt alles sügisesel lansseerimisel, kuid tavaliselt vastavad mingil määral tõele ka varasemalt internetti lekkinud infokillud. Foto: Apple

Tim Cook vihjas hiljuti, et Apple'il on töös palju põnevaid asju ning kui me neid ükskord näeme, ei suuda me nendeta enam elada, teeb kokkuvõtte sinu moodi tehnoloogiaportaal Digitark.

Apple'i juhi sõnul on uued tooted (nagu uus iPhone) niivõrd innovaatilised, et me ei oska praegu mõeldagi, et meil neid vaja on, kirjutab Digitark. "Lisaks arendab ettevõte asju, millele me tulevikus tagasi vaatame ja imestame, kuidas nendeta varem hakkama saime."

Sulle võib huvi pakkuda ka see Digitarga videolõik:

Viimasele korrale, kui Tim Cook selliseid avaldusi tegi, järgnes ettevõtte ajaloos kõige kasumlikum kvartal. Digitark tegi ülevaate juttudest, mis internetiavarustes laineid löövad.

Kuigi Apple on aastaid järginud lansseerimiskava, mil iga uue numbriga iPhone saab suurema muutuse nii visuaalselt kui ka sisemiselt ning S-mudelite puhul tehakse täiendusi pigem "kapoti all". Mitme analüütiku sõnul katkestab Apple uue mudeliga selle traditsiooni ja iPhone 7 tuleb pigem pisemate täiustustega ning üldjoontes sarnane olemasolevale iPhone 6S-le. Suuremate muutuste hulgas arvatakse, et telefon tehakse vee- ja tolmukindlaks ning kaotatakse ära kodunupp.

Mis jutte veel iPhone'i arendustest ringi liigub, loe Digitargast!

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles