Päästa oma droon kukkumisohust! Varsti saab lisada droonile langevarju (1)

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Droonidega juhtub lennuõnnetusi aina sagedamini, sest droonid on lihtsalt levinud jõudsalt, nüüd siis on ka abi tulemas.
Droonidega juhtub lennuõnnetusi aina sagedamini, sest droonid on lihtsalt levinud jõudsalt, nüüd siis on ka abi tulemas. Foto: Ekraanitõmmis

Et kallis droon rikke tõttu vastu maad täiesti puruks ei põrutaks, siis on varsti võimalik talle külge installeerida langevari, vahendab sinu moodi tehnoloogiaportaal Digitark.

ParaZero lõi langevarju SafeAir, mis isegi madalatelt kõrgustelt kukkumisel pästab drooni allajäävaid inimesi ning vara ja loomulikult drooni ennast suurematest kahjustustest, kirjutab Digitark.

Sulle võib huvi pakkuda ka järgmine Digitarga saatelõik:

Vaatamata sellele, et enamus droone annab punase ohutulega märku, kui aku hakkab tühjaks saama ning aku tühjenemisel suunduvad enamus droonid automaatselt tagasi sinna, kust lendu alustasid, siis erinevate rikete eest pole need siiski täielikult kaitstud.

SafeAir on igati mõistlik tagavaralahendus juhuks, kui midagi peaks siiski viltu minema.

Kõik droonidest! Loe droonidest ja turvalisusest lähemalt Digitargast!

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles