Telia avas Tallinna lennujaamas ärireisijatele kaks videoruumi

, Digitarga toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koos töötamiseks ei pea alati füüsiliselt ühes toas viibima. Kasutades head sidelahendust, sujub ka kaugsuhtlemine sama ladusalt, nagu oleksitegi ühes ruumis. Te näete ja kuulete üksteist, vaadates samal ajal ekraanilt esitlust või jagades tahvli kaudu vajalikku infot – igaüks mugavalt oma asukohast, sõitmisele aega raiskamata.
Koos töötamiseks ei pea alati füüsiliselt ühes toas viibima. Kasutades head sidelahendust, sujub ka kaugsuhtlemine sama ladusalt, nagu oleksitegi ühes ruumis. Te näete ja kuulete üksteist, vaadates samal ajal ekraanilt esitlust või jagades tahvli kaudu vajalikku infot – igaüks mugavalt oma asukohast, sõitmisele aega raiskamata. Foto: Digitark/Telia

Lennujaamas veedetav aeg on sageli pikk ja on kahju, kui see niisama raisku läheb, kirjutab sinu moodi tehnoloogiaportaal Digitark. Aprillis ehitas Telia Tallinna lennujaama väravasse nr 6 kaks videokonverentsi ruumi, mida ärireisijad saavad kasutada videokoosolekute pidamiseks ja seda tasuta.

Videokonverentsi ruumid on varustatud moodsate Cisco videokonverentsiseadmetega, kirjutab Digitark. Seadmete juhtimiseks on iPad sarnased puutetundlikud puldid, videokõne loomine sarnaneb nutitelefoniga helistamisele. See on väga lihtne, kuid neile, kes pole varem videokonverentsilahendust kasutanud, on ruumides ka kasutusjuhend.

Sulle võib huvi pakkuda ka see Digitarga saatelõik:

Koosolekul saab loomulikult näidata oma sülearvutist slaide, tabeleid ja dokumente. Selleks tuleb ühendada HDMI-kaabel oma arvuti külge.

Ruumide kasutamine videokonverentside pidamiseks on tasuta.
Ruumide kasutamine videokonverentside pidamiseks on tasuta. Foto: Digitark/Telia

Kaks ruumi asuvad kõrvuti ning mõlemasse ruumi mahub üks inimene. Seega, grupikoosolekuid pidada seal ei saa. Ruumide kasutamine on huvilistele tasuta ja neid saab kasutada põhimõttel „kes ees, see mees“.

"Ehitasime lennujaama videoruumid eelkõige selleks, et ärireisijad saaksid videokonverentsi võimalustega lähemalt tutvuda ning veenduda nende mugavuses," sõnas videokonverentsiteenuse tootejuht Marko Laurits. "Loodetavasti saab mõni ärireisija sealt ka mõtte, kuidas oma järgmine ärireis videokohtumistega asendada ja seeläbi koostöö tõhusamaks muuta."

Vaata uue tasuta lahenduse galeriid DIgitargast!

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles