LG toob Eesti turule kaks uut keskklassi nutitelefoni

Aivar Pau
, tehnikaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LG Stylus 2
LG Stylus 2 Foto: tootja

Lõuna-Korea tehnoloogiaettevõte LG laiendab oma mobiiltelefonide valikut Eesti turul kahe uue keskklassi seadmega LG Stylus 2 ja X-screen.

Suure 5,7-tollise ekraaniga Stylus 2 telefon on varustatud nutipliiatsiga ning selle eemaldamine telefonist käivitab Pen Pop funktsiooni. See pakub kiiret ligipääsu näiteks Pop Memo, Pop Scanner ja Pen Keeper rakendusele, mis ennetab pliiatsi kadumist ning saadab sõnumi, kui telefon läheb liikvele ilma pliiatsita.

Lisaks on pliiatsil uus kalligraafia font, mis võimaldab kirjutada sama kaunilt nagu sulepeaga. 7,4mm paksul ja 145g kaaluval LG Stylus 2 nutitelefonil on 3,000mAh eemaldatav aku ning SD-kaardipesa.

(LG Xscreen)
(LG Xscreen) Foto: tootja

X-screen on aga esimene LG topeltekraaniga nutitelefon. X-screeni 1,76 tolline lisaekraan on alati sisse lülitatud ja see asetseb peamise 4,93-tollise ekraani kohal. Lisaekraani abil saavad kasutajad lihtsa ligipääsu rohkem kasutatavatele rakendustele, vastata kõnedele või kuulata muusikat ilma teist tegevust katkestamata. Teiselt ekraanilt saab ka alati vaadata kellaaega, kuupäeva, akuseisu ja teisi teateid ilma põhiekraani sisse lülitamata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles