Fotod: uus Mercedes SLK

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mercedes avaldas uue põlvkonna SLK-st esimese ametliku infomatsiooni ja fotod, vahendab Autonet.ee.


Uue SLK kujustiil on viimastelt Mercedese mudelitelt tuttav, moodustades segu C-klassist ja CLSist.

Interjöör aga viksiti maha superautolt SLS AMG, kus sarnased on nii keskkonsool kui ümarad õhutusavad. Küll aga vähenes tänu kere uuele vormile aerodünaamiline takistustegur, mis on 0,30 vana 0,32 vastu. Vähendamaks kaalu ja seega ka kütusekulu, valmistati esimesed poritiivad ja kapott terase asemel alumiiniumist.

Eelkäijalt võeti üle jäik, terasplekist sektsioonidega katus, mida aga on võimalik tellida kas koos luugi või klaasist osaga. Viimane peitub lisavarustuse nimekirjas positsiooni «Magic Sky Control» taga ning pole mõtet arvata, nagu suudaksid uued Mercedesed mingil maagilisel moel taevaseid tegevusi kontrollida või juhtida.

Küll aga on sõitjatel võimalus klaaspaneeli läbilaskvusastet muuta alates pea täiesti läbipistvast kuni praktiliselt mustani välja. Viimane kiirgab tagasi ka enamiku ultraviolettkiirgusest.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles