Lõuna-Koreas esitleti uut Hyundaid

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Autonet.

Eile esitleti Lõuna-Koreas uue põlvkonna Hyundai Grandeuri, koduturul jõuab auto müüki juba üsna pea, eksporti alustatakse järgmisel aastal, kirjutab Autonet.ee.


Lõuna-Koreas pakutakse autot kas kolmeliitrise Lambda II seeria või siis 2,4liitrise Theta II seeria bensiinimootoriga. Esimese võimsuseks 270 hobujõudu ja pöördemomendiks 310 Nm, teisel vastavalt 201 hobujõudu ning 250 Nm.

Juba Grandeuri baasvarustusse kuulub üheksa turvapatja, kaasa arvatud juhi põlvede kaitseks. Saadaval on ka poolautomaate parkimine, adaptiivne kiirushoidik, mis vajadusel suudab auto kuni täieliku peatumiseni pidurdada. Lisaks on omanikul võimalik mobiiltelefoni kaudu saada ülevaade oma auto seisundist.

Lõuna-Koreas algavad uue auto hinnad 311,2 miljonist wonist ehk 27 900  USA dollarist. Hyundai loodab aastas müüa umbes 100 000 Grandeuri: neist 80 protsenti koduturul ning ülejäänud mujal maailmas.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles