Noodilehtede e-luger lihtsustab muusikute elu

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Digitaalsele noodilehele saab mugavalt märkmeid teha.
Digitaalsele noodilehele saab mugavalt märkmeid teha. Foto: Gvido

Jaapani ettevõtte Terrada Music on välja töötatud noodilehe e-lugeri Gvido, millega on tuhanded noodilehed alati kaasas ja pole lõputut lappamist lahtiste lehtede vahel, kirjutab sinu moodi tehnoloogiaportaal Digitark.

Gvido on kahel ekraanil laiuv kompaktselt kokkupandav noodilehe e-luger, mis haldab noodilehtede kogu ning millel saab mugavalt lehte pöörata ja märkmeid teha, kirjutab Digitark.

Gvido seadme ekraani diagonaal on 13,3“, sisemälu 8GB, ühtlasi on võimalik lisada mälukaarti. Seade kaalub 650 grammi, mis on poole vähem kui näiteks MacBook Air.

Sulle võib huvi pakkuda ka see Digitarga saatelõik:

Laadimine toimib microUSB kaabliga ja seade ühildub nutipliiatsiga, et saaks noodilhtedele märkmeid teha. Lehe pööramiseks tuleb viibata puutepaneelil seadme küljel.

Gvidoga saab wifis alla laadida palju tasuta avalikuks kasutamiseks mõeldud noodilehti, ühtlasi võimaldab microSD kaardi lisamine seadmesse tohutult palju noote salvestada. E Ink ekraan on akut säästev ning peab vastu tunduvalt kauem kui tavalised nutiseadmed, see juures on resolutsioon 1200 x 1600 pikslit.

Kahjuks pole veel täiesti automaatset lehepööramist ja videos välja toodud lehekülje pööramise funktsioon võib jääda isegi natuke aeglaseks. Vaatamata sellele on see siiski väga põnev ja praktiline lahendus muusikutele!

Loe e-lugeritest põhjalikumalt Digitargast!

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles