Windows 10 jookseb juba rohkem kui 350 miljonil seadmel

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Windows 10
Windows 10 Foto: Windows ekraanitõmmis

Vähem kui aasta pärast operatsioonisüsteemi Windows 10 turule jõudmist on see üle maailma kasutuses juba rohkem kui 350 miljonis seadmes, kirjutab Bloomberg.

Microsoft püstitas eelmise aasta 29. juulil Windows 10 lansseerides eesmärgiks miljardisse seadmesse jõudmise kahe kuni kolme aasta jooksul.

Käesoleva aasta märtsi lõpuks ehk kaheksa kuud peale turule jõudmist oli Microsofti uusim operatsioonisüsteem jõudnud 270 miljoni kasutajani.

Ei märtsis ega ka nüüd, juuni lõpus ei avalikustanud Microsoft, kui suur on aktiveeritud Windows 10 seadmete seas nutitelefonide ja tahvelarvutite osa.

Kuu aja pärast ehk täpsemalt 2. augustil on oodata Windows 10 sünnipäeva tähistavat tarkvarauuendust, millega lisandub uusi mänge ja turvalahendusi. Enne 29. juulit on Windows 10 alla laadimine ja installeerimine Windowsi vanemaid versioone kasutavatele klientidele tasuta, samuti ei tule neil maksta ka tarkvarauuenduse eest..

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles