Väidetavalt veekindel Samsung Galaxy S7 Active põrus testis

Aivar Pau
, tehnikaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
S7 Active
S7 Active Foto: AP

Samsungi veekindlaks reklaamitud uusim nutitelefon Galaxy S7 Active lakkas lihtsalt töötamast, kui juhtiv tooteanalüüside ettevõtte pani selle testiks nõusse, mis simuleeris seadme olekut 1,5 meetri sügavusel vees.

Portaal Consumer Reports kordas igaks juhuks testi ka teise mudeliga ning ka see sai saatuslikke veekahjustusi. Samsung ise arvas, et tegemist võis olla lihtsalt defektsete isenditega, mis ei olnud nii veekindlad kui olema peaksid

Pooletunnise veesoleku järel loobusid mõlema seadme ekraanid puudetele reageerimast ning kattus roheliste joontega. Kaameraläätsede vahele ilmusid aga veepiisad.

Veekindlustähist IP67 omav ja seega püsivat veesolekut taluma pidav  Galaxy S7 Active on siiski mudel, mida müüakse vaid USA-s, seega Eesti lettidel olevate S7 variantide veekindlus pole kahtluse alla seatud. Vastupidi – Consumer Reports testis ka neid ja mudelid pidasid väga hästi veele vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles