Innovaatiline viis oma nutiseadme kasutusvõimaluste täiendamiseks

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Digifotograafia areneb jõudsalt ja vahendid muutuvad aina pisemaks.
Digifotograafia areneb jõudsalt ja vahendid muutuvad aina pisemaks. Foto: Blips

Suurepärane uudis kõigile mikro- ja makrofotograafia huvilistele, hõikab sinu moodi tehnoloogiaportaal Digitark. Kui eelnevalt on telefonikaameratele toodetud kaasaskandmiseks kohmakaid ja suuremaid objektiive, siis nüüd piisab makrofotode jäädvustamiseks vaid kleepsust!

Mikromaailma avastamiseks lõi Smart Micro Optics uued pisikesed ja õhukesed objektiivid Blips paksusega 0,5 – 1,5 millimeetrit, kirjutab Digitark. Vaatamata oma mõõtudele suurendab see objekti kuni 100 korda.

Blips kinnitub telefoni külge korduvkasutatava kleepsuna. Objektiiv ise kinnitub omakorda telefoni kaamerale staatilise elektri abil, et tagada parim pildikvaliteet. Kuna kleebitavat osa saab ise lõigata, sobib see kasutamiseks kõikidel nutiseadme kaameratel.

Blips on visiitkaardi suuruses pakendis, mis sisaldab kahte kleebitavat objektiivi ja mahub kenasti näiteks rahakoti vahele.

Hetkel on Blips saadav ainult Kickstarteri vahendusel ning kõige soodsam komplekt maksab 20 eurot.

See õhuke objektiiv muudab telefonikaamera kaasaskantavaks mikroskoobiks ja aitab taskukohase hinnaga avardada oma nutiseadme kaamera võimalusi.

Mis digimaailmas toimub? Loe Digitargast!

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles