Foto- ja videotöötlus mobiilis: Prisma ja Artisto teevad fotod ja videod maaliliseks!

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Me kõik teeme päevas kümneid fotosid oma nutiseadmete abil, nüüd saab neid kaunimaks ja kunstilikumaks vormida vaid sekunditega.
Me kõik teeme päevas kümneid fotosid oma nutiseadmete abil, nüüd saab neid kaunimaks ja kunstilikumaks vormida vaid sekunditega. Foto: Prisma-ai.com

Prisma on üks põnevamaid pilditöötlusrakendusi, mis on väga populaarne olnud iOS kasutajate seas, nüüd saab fotosid maalideks muuta ka Android nutiseadmetel, kirjutab sinu moodi tehnoloogiaportaal Digitark. Artisto on uus rakendus, mis annab sarnase efekti videotele.

Mõlemad rakendused on vene päritolu ning teevad piltidest ja videotest kiirelt maalilised kunstiteosed, kirjutab Digitark.

Artisto on uuem ning ühtasi ka keerulisem rakendus ja seega natuke aeglasem ning filtreid on ka hulga vähem. Iga filter ei pruugi iga videoga alati töötada.

Artisto kasutamiseks tuleb valida kümnesekundiline klipp ja valida sellele soovitud filter, valikus on näiteks Vicent van Gogh ja Pablo Picasso stiilis filter, mida oma videole rakendada.

Tulemused on väga õnnestunud, seega on need rakendused populaarsust kogunud. Prisma ei toimi lihtsalt filtritena, vaid töötlus näitab masinõppe kõrget taset ning annab kasutajale kvaliteetselt töödeldud, täiesti uues stiilis foto. Prisma valikus on ligi 30 erineva stiiliga filtrit. Prisma muudab fotod maalideks ja Artisto videod maalilisteks animatsioonideks.

Ohtralt fototrikke ja videonippe Digitargast - saa ka paremaks elukunstnikuks!

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles