General Motors sai Lyftilt korvi

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lyfti auto
Lyfti auto Foto: STEPHEN LAM/REUTERS

USA sõidujagamisfirma Lyft lükkas tagasi kohaliku autotootja General Motorsi esitatud ülevõtupakkumise ning loodab lähiajal raha kaasata uues investeeringuvoorus, kirjutab The Information oma allikatele toetudes.

General Motors investeeris käesoleva aasta jaanuaris Lyfti pool miljardit dollarit ning teatas, et plaanib ettevõttega üha tihedamat koostööd teha.

Juulis Reutersile antud intervjuus ei soovinud GMi president Dan Ammann kommenteerida, kas autotootja kavatseb kahjumis Lyfti ka edasi investeerida. Lyfti president John Zimmer ütles samal ajal, et ettevõte on palganud investeeringute organiseerimiseks mitu konsultatsioonifirmat, näiteks Qatalyst Partnersi, kuid ei soovinud täpsemalt rahastusplaanidest rääkida. Zimmer tunnistas, et ettevõte teenib kahjumit tempoga 50 miljonit dollarit kuus.

The Informationi allikate andmeil oli Lyftil lisaks General Motorsile ka mõned teised kosilased, kuid ettevõte on otsustanud jätkata iseseisva ettevõttena, lootes raha kaasata järjekordses rahastusvoorus.

Lyft ja General Motors ei ole läbikukkunud ülevõtuplaani veel ametlikult kommenteerinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles