Õige aeg osta: iPhone SE võiks olla ka aasta noortetelefon 2016

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apple'i iPhone SE on nooryte lemmiktelefon ja seda päris mitmel põhjusel, alates soodsamast hinnast, võimsasti sisust kuni aku kestvuseni.
Apple'i iPhone SE on nooryte lemmiktelefon ja seda päris mitmel põhjusel, alates soodsamast hinnast, võimsasti sisust kuni aku kestvuseni. Foto: Digitark

2016. aasta on meie turule toonud palju erinevaid telefone, mõned kaua oodatud ja teised mitte nii tähelepanurikkad, kirjutab testija Priit Pebsen sinu moodi tehnoloogiaportaalis Digitark. "Kuigi ma isiklikult väga iOS-i ei poolda, leian, et iPhone SE on selle aasta parim telefon siinsel turul."

"Enne SE välja tulekut ei pööranud ma tema omadustele tähelepanu ja võtsin passiivse hoiaku ka selle mudeli suhtes," kirjutab Pebsen Digitargas. "Nüüd, kus SE on juba mõnda aega turul olnud ning informatsiooni telefoni kohta leidub rohkem kui küll, sain ka testmudeliga lõpuks pikemalt tutvust teha. Räägime suu puhtaks."

Foto: Apple
  • Tegu on väga väikese nutitelefoniga, mis mahub perfektselt kätte ja on väga lihtne ühe käega kasutada.
  • Pikemate mängusessioonidega oli väga meeldiv, et telefon ei muutunud kuumaks ning akut jäi ka muude tegevuste jaoks üle.
  • Kaamerarakenduse puhul tegi natukene tigedaks manualrežiimi puudumine, kust saaks mõningaid tõsisemaid muudatusi teha, sellele on aga lahenduseks kolmandate osapoolte rakendused.
  • SE puhul oli hämmastav see, et Apple lubas 50% parandust aku kestvuse osas ning nad on oma lubadusest kinni pidanud.
  • Konkurendid on oma lipulaevad välja köhinud ja kõigil on omad plussid ja miinused, SE-l on viimaseid lihtsalt kõige vähem.

Vaata kolme iPhone'i (SE, iPhone 6S ja 5S) võrdlust ning leia endale sobiv!

Loe pikemalt iPhone'ide võrdlustest ja iPhone 7 ootusest Digitargast!

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles