Telia ja Diili kliendid saavad praamipileti osta nüüd mobiiliga

, Digitarga toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka reisides saartele võib sularaha koju jääda, sest nüüd saab mobiiliga osta ka praamipileti.
Ka reisides saartele võib sularaha koju jääda, sest nüüd saab mobiiliga osta ka praamipileti. Foto: praamid.ee

Alates 1. septembrist on TS Laevad OÜ uues piletimüügikeskkonnas www.praamid.ee võimalik tasuda parvlaevade piletite eest mobiiliarvega, kirjutab sinu moodi tehnoloogiaportaal Digitark. Piletite otsmisel järgi müügikeskkonna juhiseid ja vali makseviisiks mobiilimakse.

Parvlaevade piletite eest mobiilarvega tasumine on võimalik Telia ja Diil lepingulistel era- ja äriklientidel ning kõnekaartide kasutajatel, õpetab Digitark.

Suurklientidest (ärikliendi lepingu sõlminud) tööandja telefoni kasutajad saavad teenust kasutada juhul, kui tööandja on Telia iseteeninduses andnud vastava õiguse või on tellinud era-arve teenuse.

Parvlaevade piletite ostmisel kehtib päevalimiit 50 eurot. Ostutehingu maksumusele lisandub Telia mobiilsideteenuse teenustasu 0,32€ (km-ga) (0,27€ km-ta).

Hiljuti lisandus mobiiliga maksmise võimalus ka Lennujaama parkla paberpileti eest tasumisel ning valitud iseteeninduslikes autopesulates (Linnapesulate AS – Keila, Tartu, Pärnu ja Raadiku;  AS AutoStock Pärnupesulas ning AS Tamway pesulad Laagris ja Viimsis), kus mobiilikõne läbi spetsiaalse kontrolleri käivitab etteantud ajaks pumbad või tolmuimeja ja tasu teenuse eest lisatakse mobiiliarvele.

Hoia end digimaailma arengutega kursis igapäevaselt Digitarga vahendusel!

Hoia end digimaailmaga kursis Digitarga uudiskirja vahendusel kord kuus!

Loe lähemalt mobiilimakse võimaluste kohta Eestis!

Mobiilimakse
Mobiilimakse Foto: Telia

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles