Vaata uuesti: VUNK Garge48 Hackathon finaal selgitas välja 7+2 elujõulist äriideed

, Digitarga toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otseülekanne #GetVunked16 finaalist.
Otseülekanne #GetVunked16 finaalist. Foto: Otse

Reedel said SpaceX sündmustekeskuses Ülemiste Citys kokku ligi 130 hakkajat inimest, kes valisid välja endale meeskonna ja idee, millega läbi nädalavahetuse tegeleda. See on uute innovaatiliste äriideede programm #VUNK 2016, kirjutab sinu moodi tehnoloogiaportaal Digitark. Finaalist valis žürii välja 7+2 edasi pääsenud äriideed, kelle töö saab nüüd tõelise hoo sisse.

Kui reede õhtul esitleti pelgalt ideesid, siis 48 tunni jooksul saavad läbi sõela jõudnud ideedest töötavad prototüübid. Pühapäeva õhtul on otseülekandes võimalus näha, kuidas ideedest on töötavad asjad tegelikkuses saanud ning mis ambitsioonid on tiimidel edasiseks, kirjutab Digitark.

Arendusnädalavahetus ehk hackathon on Vungi põhiprogrammi alguspunkt, peale, mida valitakse välja tugevaimad meeskonnad, kes jätkavad teed Vungi kiirendis, et luua uut väärtust klientidele ja kasvada ülehelikiirusel.

Vungi programmi kohta pikemalt saab lugeda nende kodulehelt. Pühapäevaõhtuseks finaaliks on võimalik ka ise kohale tulla või siis jälgida seda kõike otsüelekandes

Loe finaali kohta lähemalt!

Vaata järele:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles