Külaline Ameerikast (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel nädalavahetusel Tartu autonäitusel esitletav luksus-mahtuniversaal Chrysler Pacifica on toodetud Kanadas.
Sel nädalavahetusel Tartu autonäitusel esitletav luksus-mahtuniversaal Chrysler Pacifica on toodetud Kanadas. Foto: Margus Ansu

Järgneva sõnavõtu autor on kauane Chrysler Pacifica omanik – olgugi vana, eelmise mudeli omanik –, mistõttu olge hoiatatud: siin ei tee keegi teile variserlikult ega kramplikult nägu, et kirjutajal puudub käsitletava objektiga isiklik, emotsionaalne suhe.

Mis asi see on, imestas Eesti Meedia juhatuse liige Meelis Luht, kui lähenes Tallinna kesklinnas Postimehe toimetusele ja nägi ees sõitmas autot, mille tagaotsa disain ega sinna hõbedaste tähtedega kinnitatud nimi ei tulnud kuidagi tuttav ette. Juhtus see kümme aastat tagasi.

Tõesti, mis asi see on, olin isegi imestanud kõigest mõned kuud varem, kui leidsin San Francisco lennujaama üüriautode parklas masina, mille võtmed oli letitöötaja mulle ulatanud. Olin broneerinud maasturi, aga maastur see küll ei olnud. Päris mahtuniversaal minu arust ka mitte. Pigem midagi vahepealset. Olin segaduses.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles