Kurikuulus Samsung Note 7 jõuab uuesti müügile 28. oktoobril (2)

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsung Galaxy Note7
Samsung Galaxy Note7 Foto: KIM HONG-JI/REUTERS

Plahvatusohtlike akude tõttu üleilmselt müügilt ära korjatud Lõuna-Korea telefonitootja Samsungi värskeim tipptelefon Samsung Galaxy Note 7 jõuab Euroopas taas müügile 28. oktoobril.

Lõuna-Koreas algab müük juba sel laupäeval – selleks ajaks loodetakse kokku koguda 80 protsenti ohtlikest seadmetest. Koduriigis lükati Reutersi andmeil käima ka uus reklaamikampaania, mis lubab kõigile oktoobris Note 7 ostjaile 50-protsendilist hinnaalandust mis iganes remonttööde – ka ekraanivahetuse – eest, vahendab Androidcentral.

USA-s jõuab seade uuesti müügile 21. oktoobril. Samsungi tippseadme müügiletuleku venimine on avanud soodsa võimaluse ettevõtte kodumaisele konkurendile LG-le, kes plaanib sel nädalal välja tulla oma uue lipulaevaga V20.

Eestis pole Samsung Note 7 reklaamid seni katkenud. Suur stend, kus igaüks seadet käes saab hoida, on üleval näiteks Tallinna lennujaamas – samas manitsetakse kõlaritest valjuhäälselt selle seadme omanikest reisijaid pöörduma ohutusjuhiste saamiseks lennujaama klienditeenindusse.

Puutepliiatsiga varustatud Samsung Note 7 suurimaks uuenduseks on silmaiirise lugemise võimekus, lisaks veekindlus.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles