Uus iPhone plindris kelladega

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus Iphone 7.
Uus Iphone 7. Foto: Johan-Paul Hion

Tehnoloogiahiid Google asus uurima paljude kellamarkide kasutajate probleemi, mis ei võimalda Android Wear platvormil töötavaid nutiseadmeid ühendusse viia konkurendi Apple'i toodetud tuliuue iPhone 7-ga.

Google’i tootefoorumisse on oma murest kirjutanud mitmed Tag Heueri, Moto 360 Gen 2, Asus ZenWatchi, Fossili ja Mk kellade kasutajad. Googl’i esindaja on neile vastanud, et tegemist on tõsise juhtumiga ning probleem on tähelepanu alla võetud ja info on edastatud ka Apple’ile.

Kõigil nutikellade kasutajatel, kellel esineb sama probleem, palutakse saata vastukaja otse kella menüüst Geari ikoon->feedback->Send Feedback.

Üks Tag Heueri kasutaja kirjutab foorumis, et ühendus kella ja iPhone 7 vahel kadus pärast Apple’i uue tarkvaraplatvormi iOS10 kasutuselevõttu ning hiljem ei õnnestunud seda taastada ka vana iPhone 6 puhul.

Teise kasutaja sõnul oli tema kellal ühendus olemas vana iPhone 6-ga, millel jooksis  samuti iOS10, kuid iPhone 7 puhul enam ühendust luua ei õnnestunud.

Allikas: Gadgets 360

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles