Sony Ericsson avalikustas PlayStationi nutitelefoni

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sony Ericsson.

Sony Ericsson avalikustas eile õhtul uue nutitelefoni Xperia PLAY, mis kombineerib PlayStationi tasemel mängukogemust Androidi kõige uuema tehnoloogiaga.


Püstises asendis pakub uus Android nutitelefon kõiki Xperia tootesarjalt oodatavaid võimalusi koos meelelahutusrakenduste, 5-megapikslise kaamera, 4-tollise puutetundliku ekraani ning sotsiaalvõrgustike kasutamisega.

Väljalibisev mängupult viib aga kasutaja uude mobiilsete mängude maailma. Pult sisaldab digitaalset D-plaati, kahte analoogpuuteplaati, kahte shoulder-klahvi ning nelja PlayStationi ikooniklahvi: ring, rist, ruut ja kolmnurk.

Qualcommi optimeeritud Snapdragon 1Ghz protsessor ning sisseehitatud Adreno graafikaprotsessor võimaldavad kuvada 60 kaadrit sekundis, et 3D mobiilimängude mängimine ja veebis surfamine oleks võimalikult sujuv. Samas tarbib Xperia PLAY akut vähe, mis laseb telefoniga mängida tundide kaupa.  

Xperia PLAY töötab Android platvormi viimasel versioonil Gingerbread (versioon 2.3) ning telefonist saab esimene PlayStation Certified seade, mis tähendab ligipääsu PlayStationi mängudele.

Selleks arendab Sony Computer Entertainment lahenduse PlayStation Suite, mis on kavas turule tuua selle aasta jooksul.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles