HP esitles uudse disainiga lauaarvuteid

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: HP.

HP tutvustas eelmisel nädalal arvutitööstuse esimest puutetundliku ekraaniga lauaarvutit, mille kuvar on kallutatav 60 kraadi.


HP TouchSmart610 laiatarbearvuti kuvarit saab püstisest asendist pöörata peaaegu horisontaalseks, mis võimaldab kodus ja kontoris kuvari asendit reguleerida kasutajale kõige mugavamaks.

Uuel TouchSmart610 laiatarbearvutil on 58,4-sentimeetrise ehk 23-tollise diagonaaliga kõrglahutuskuvar, mida saab kuni 60 kraadi tahapoole ja kuni viis kraadi ettepoole kallutada.

Kallutusvõime lisab mugavust arvuti pikaajalisel kasutamisel, lihtsustades mängude mängimist või klientide teenindamist.

Laia vaatenurgaga, LED-tagantvalgustusega LCD-kuvar tagab ka tahapoole kallutatud asendis optimaalse vaatenurga ning 180-kraadise nurgaga pööramisfunktsioon võimaldab ekraanipilti teistele lihtsasti näidata. Täiustatud puutetundlik tehnoloogia tagab arvuti täpsema reageerimise.

TouchSmart610 arvutites on kasutusel Beats Audio tehnoloogia, mis võimaldab kuulata muusikat helistuudio kvaliteediga.

TouchSmart610 arvutites on kasutusel ka HP uus võrguühendusrakendus (Link-up), mille abiga saab iga süle- või lauaarvuti ühendada TouchSmart arvutiga.

Kasutajad saavad lihtsasti faile või pildiandmeid, näiteks fotosid ja videoid vaadata TouchSmart arvuti suuremal kõrglahutuskuvaril.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles