Facebooki kasutajate hulk ületas 1,8 miljardi piiri

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Zuckerberg
Mark Zuckerberg Foto: Beck Diefenbach/REUTERS

Maailma populaarseima sotsiaalmeediakeskkonna kasutajate hulk ületas juba rekordilise 1,8 miljardi kasutaja piiri.

«Avaldasime just oma kvartalitulemused ja andsime värskenduse meie kogukonna arengutele muutmaks maailma avatumaks ja ühendatumaks. Meie kogukonda kuulub nüüd 1,8 miljardit inimest. Ületasime ka 1,2 miljardi igapäevaselt meie rakendusi kasutatava inimese verstaposti,» kirjutas Facebooki juht Marc Zuckerberg.

Tema sõnul on Facebooki suurim tähelepanu olnud suunatud videoteenuste esiletoomisele oma rakendustes. «Inimesed loovad ja jagavad rohkem videoid kui iial varem, seega loome uusi vahendeid muutmaks enda väljendamist sel teel lihtsamaks ja loomingulisemaks,» kirjutas Zuckerberg.

Facebooki otseülekannete funktsionaalsust kasutavate inimeste arv on alates maist, mil teenus käivitati, kasvanud neli korda.  Kolm kuud tagasi käivitatud Instagrami «Stories» lahendust kasutab igapäevaselt nüüdseks 100 miljonit inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles