Eestlaste idufirma kaasas investoritelt miljon dollarit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jobbatical
Jobbatical Foto: Internet

Austraalia riskikapitalifond Airtree investeeris miljon USA dollarit eestlaste loodud tehnoloogiavaldkonna tööportaali Jobbatical.

«See rakendus aitab meil leida lahendust arendajate alapakkumisele, see aitab vähendada probleeme tööjõu Austraaliasse tulemisel ja ma loodan, et näeme selle abil siin palju enam talente,» ütles AirTree juhtivpartner Craig Blair portaalile Financial Review.

Jobbatical plaanib investeeringu toel laiendada oma tegevust Kagu-Aasia ja Austraalia turul, ütles ettevõtte kaasasutaja Karoli Hindriks BNS-ile.

Ettevõttel on Kagu-Aasia ja Vaikse ookeani regioonis üks inimene Singapuris, kuid plaanis on avada piirkonnas korralik keskus, rääkis Hindriks.

Viimati kaasas Jobbatical märtsis riskikapitali ettevõtte Union Square Ventures, riskikapitalist Saul Kleini ja Smartcap vahendeid 1,9 miljonit eurot.

Jobbatical pakub maailmas ringi liikuvatele tehnoloogiavaldkonna töötajatele tööd maailma tõmbekeskustes, peamiselt üheks aastaks. Ettevõtte asutasid 2014. aastal Karoli Hindriks, Ronald Hindriks ja Allan Mäeots.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles