Nokia nutitelefonid tulevad taas

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nokia nutitelefon
Nokia nutitelefon Foto: Gadgets360

Kunagine maailma tuntuim mobiibränd Nokia näitab juba järgmisel aastal algul taas elumärke ka nutimobiilide valdkonnas ning turule peaks jõudma mitu Androidi platvormil töötavad seadet. 

Microsoftilt mais Nokia kaubamärgi litsentsid 10 aastaks tagasi ostnud Soome ettevõte koos HMD Globaliga teevad uudise ametlikult teatavaks veebruaris Barcelonas toimuval messil MWC 2017.

Kuulduste kohaselt tullakse välja kahe või kolme nutitelefoniga ning kõige enam on pakutud selleks seadet nimega Nokia D1C. Pakutud on, et müügile tuleb see kolmes eri toonis: kuldse, musta ja valgena.

Tehnilise poole pealt millegagi vaevalt üllatatada suudetakse – ikka needsamad USB-pordid, audiopesad, klaasi ja metallga kaetud pinnad, lisaks veekindlus, sõrmejäljelugeja ja Snapdragon 430 protsessor 3GB RAM-i ning 32GB salvestusmäluga. Põhikaameral peaks megapiksleid olema 13 ja esikaameral 8. 

Allikas: Gadgets 360

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles