Novembris liikusid enim minema Tele2 kliendid

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elisa
Elisa Foto: Tairo Lutter / Postimees

Tehnilise Järelevalve Ameti statistika kohaselt liikusid novembris enim teiste klientide juurde Tele2 kliendid, suurim võitja oli Elisa.

Elisasse liikus numbrivahetajatest 214 inimest, Tele2-st lahkus 150 ja Teliast 64 inimest. Aasta algusest on Elisa võitnud teistelt 476 numbrit ja Telia 2091 numbrit, samas kui Tele2-st on ära liikunud 2560 numbrit.

Novembris liikus kokku 6463 Eesti numbrit, millest 6177 olid mobiiltelefoni- ja 286 tavatelefoninumbrid. Üldse on sel aastal sideoperaatorit vahetanud 71961 numbrit.

Liikunud numbrite arv kajastab reaalsete mobiiltelefoninumbrite üleminekut ühe sideettevõtte juurest teise juurde. Liikunud numbrite arvul puudub otsene seos sideettevõttega liitunud või sealt lahkunud klientide üldarvuga, sest ühel kliendil võib olla mitu numbrit, kuid samas üks liitumisleping.

Samuti ei kajasta numbriliikuvuse statistika kõnekaartide kasutusest ega uute liitumislepingute sõlmimisest ning vanade lõpetamisest tulenevaid muudatusi sideettevõtete klientide üldarvus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles