Eesti idufirma viis Google Play mobiilimaksed ka lätlasteni

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fortumo mobiilimaksete lahendus
Fortumo mobiilimaksete lahendus Foto: Fortumo

Mobiilimakselahendusi pakkuv Eesti ettevõte Fortumo alustas koostööd Läti mobiilioperaatoriga LMT mobiilimaksete pakkumiseks Google Plays.

1,1 miljonit LMT klienti saavad nüüd Google Playst osta rakendusi, teenuseid ja digitaalset sisu, tasudes ostude eest oma mobiilioperaatori kontoga ja krediitkaarti kasutamata.

LMT on teine Telia kontserni kuuluv mobiilioperaator, kes on Google Play mobiilimaksete partneriks valinud Fortumo. Eelmise aasta lõpus alustas Fortumo koostööd Eestiga maksete pakkumiseks rakendusepoes Telia. Üle maailma teeb Fortumo koostööd enam kui 350 mobiilioperaatoriga.

«LMT on Läti telekommunikatsioonisektori juhtiv ja kõige innovaatilisem operaator ning koostöös Fortumoga jõudsid nad esimesena Läti turul mobiilimaksete toetamiseni Google Plays. Fortumo tehnoloogiline platvorm, analüütikalahendused ja kogemus Balti riikides ning Skandinaavias võimaldab LMT-l kasvatada maksekäivet nii rakendusepoodides kui ka teiste digitaalsete teenuste pakkujate kaudu,» ütles Fortumo ärijuht Gerri Kodres.

LMT äriarendusüksuse juhi Vīgants Radziņši sõnul annavad Fortumo tehnoloogia ja suur kliendibaas ettevõtte klientidele lihtsa mooduse digitaalse sisu ostmiseks mobiilimaksetega.

Fortumo on mobiilimakselahendusi pakkuv Eesti ettevõte, kelle klientideks on muuhulgas Google, Facebook, Spotify, Sony, WeChat, Alibaba ja Electronic Arts. Ettevõte pakub tööd 70 inimesele Tallinnas, Tartus, San Franciscos, Pekingis, Delhis, Singapuris ja Hanois.

Fortumo on valitud Ettevõtluse Auhinna konkursil aasta ettevõtteks ja aasta eksportööriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles