Elisa käive kasvas mullu Eestis pea 100 miljoni euroni

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sami Seppänen
Sami Seppänen Foto: Sille Annuk

Telekommunikatsioonifirma Elisa Eesti käive kasvas mullu 4,2 protsendi võrra 99,3 miljoni euroni.

Elisa ärikasum enne kulumit ehk EBITDA oli eelmisel aastal 31,9 miljonit eurot ning üle-eelmisel aastal 29,8 miljonit eurot. Aastaga kasvas Elisa ärikasum enne kulumit 6,9 protsendi võrra, teatas ettevõte.

Elisa juhatuse esimehe Sami Seppäneni sõnul tegi Elisa eelmisel aastal väga tugeva tulemuse.

«Ettevõtte eesmärgiks on olla kiireim kasvaja turul telekommunikatsiooni sektoris ning oleme selles igati ka õnnestunud," ütles Seppänen.

«Elisa on turu kiireim kasvaja juba kuus aastat järjest olnud nii käibes, kasumlikkuses kui ka kliendiarvus. Täna hoiab Elisa Eesti turul liidripositsiooni era- ja kõnekaardi klientide arvus. Stabiilselt on kasvatatud ka 4G andmeside kasutajate arvu,» lisas ta.

«Kahel järjestikusel aastal oleme kliendi rahulolu tõstmiseks investeerinud mobiilse interneti võrku mitukümmend miljonit eurot ning toonud tarbijale kasutamiseks uued teenuslahendused,» rääkis Seppänen. Elisa tooteportfelli on muu hulgas lisandunud nutikindlustus, pilvekontori teenus, Elisa Raamat, Google Play maksevõimekus, m-id teenus.

Mullu täiendas Elisa oma andmesidevõrku pea pooletuhande uue ja moderniseeritud tugijaama võrra. Erinevatesse Eesti piirkondadesse ehitas Elisa juurde 328 uut ning lisaks moderniseeris veel 161 olemasolevat tugijaama. Uute jaamade paigaldamisel lähtus Elisa klientidele olulistest kohtadest, tõmbekeskustest ning igapäevastest liikumismarsruutidest.

Seppänen märkis, et eelmisel aastal kasutas reaalselt 73 protsenti Elisa andmesidekasutajatest 4G internetti ning netikasutuse mahud mitmekordistusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles