Eesti idufirma Investly kaasas 700 000 eurot investeeringuid

Aivar Pau
, tehnikaportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Maivel
Siim Maivel Foto: Investly

Eesti ja Suurbritannia turul ühisrahatuse najal makselahendusi pakkuv finantstehnoloogia ettevõte Investly kaasas uues rahastusringis 700 000 euro väärtuses investeeringuid.

2015. aastal asutatud Eesti idufirma aitab peamiselt väikestel ja keskmise suurusega ettevõtetel kasvada, vabastades nende käibevahendeid kiiremini arvete alt ning lühendades maksetähtaegu. Investly teenust kasutavad ligi 100 ettevõtet, kelle arveid on rahastatud pea 5 miljoni euro eest.

Investly on tänaseks kokku kaasanud üle 1,3 miljoni euro investeeringuid. Investorite hulka kuulub teiste seas Austria suurim riskikapitalifond Speedinvest, kes osales ka selles rahastusringis.

«Meie teenust kasutavad organisatsioonid, kes soovivad arvete maksetähtaegu lühendada, mida neil ka edukalt teinud oleme. Kiire klientide kasv ja investorite jätkuv usaldus näitab, et oleme õigel teel,» ütles Investly asutaja ja tegevjuhi Siim Maiveli

Uue rahastuse najal soovib ettevõte nüüd oma tegevusvaldkonnas asuda turuosa kasvatama.

«Nähes, et teenus toimib Eestis väga edukalt, võtsime sihiks suurendada Eestis turuosa ja alustada ka Suurbritannias kanna kinnitamist. Nõudlus meie teenuse järgi on vägagi olemas, sest paljudel kaupmeestel ja tootjatel on 60-120-päevased maksetähtajad sagedased ning raha tihti arvete all kinni. Koos meiega saavad ettevõtted kasvada ning suurendada oma käivet ja kasumit,» ütles Maivel.

Investly on ühisrahastusel põhinev Eesti finantstehnoloogia ettevõte, mis aitab ettevõtetel kiiremini kasvada lühendades nende arvete maksetähtaegu 15-220 päevastel arvetel. Ettevõtted saavad ise otsustada, millal ja millist arvet rahastavad käibevahendite kiiremaks vabastamiseks.

Investly Holding OÜ omanikud on Maivel Group OÜ, Claus Michael Lehmann, Ruth Elizabeth Chamberlain, Wise Guys Investment OÜ,  Speedinvest II International GMBH ja Funders Capital OÜ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles