Video: iPhone 8 libareklaam on nii hea, et vaheta või ise usku (3)

Aivar Pau
, tehnikaportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
iPhone 8
iPhone 8 Foto: Youtube

iPhone'i fännide kommuun on valmis teinud libareklaami selle kohta, milline võiks välja näha sel aastal ilmavalgust nägev kultusmobiili uustulnuk iPhone 8 – ning kui see peaks tõesti sellisel viisil teoks saama, on tegemist seadmega, mis võib paljudki tarbijad i-usku pöörata.

Videot ennast saab näha artikli lõpus, kuid enne seda väike kokkuvõte sellest, mida seni uue telefoni omaduste kohta eri kanalites pakutud on.

Esiteks arvatakse, et iPhone 8 saab olema üleni kaetud klaasiga, nagu oli näiteks iPhone 4. Seega ei mingit alumiiniumkorpust ja plastdetaile enam, küll aga roostevabast terasest raam. Teiseks peaks telefonil olema täiesti uuel tasemel näotuvastutehnoloogia, mille on Apple'i jaoks tootnud A Laser. Võimalik on ka iiriseskanneri lisandumine tuvastusvahendite hulka.

Esimest korda peaks iPhone saama ka OLED-ekraani, mis tähendab sügavamaid musti toone ja väiksemat energiakulu. Ekraani servad peaksid olema esimest korda kumerad, nagu Samsungi S-seeria Edge-mudelitel. Kesta värvitoonide valikusse peaks nüüd tekkima ka punane värv.

Kõige suurem uue mudeli versioonidest peaks olema koguni 5,8-tollise ekraaniga, tuleb ka vähemalt üks väiksem versioon, tõenäoliselt 5-tolline. Kodunupp ja sõrmejäljelugeja on suure tõenäosusega peidetud esiekraani sisse ja muutuma nähtamatuks. Ekraani «kasulik» pind võtab enda alla kogu ekraani – ei mingeid kasutuid ääri enam avakülje üla- ja allosas.

Telefon peaks tulema ka juhtmevaba laadimise funktsionaalsusega ja uudsena on see n-ö pikema leviga – ehk laadimisalust ja telefoni pole vaja otseselt kontakti viia. Duubelkaameraga peaks tulema vaid seadme suuremad versioonid.

Kirjutatud on ka sellest, et esimest korda saab sellel telefonil olema mitu vibratsioonitüüpi – erinevate märguannete jaoks eri sageduse või pikkusega. Üsna kindlalt tuleb seade vee-(IP68 – 30 minutit 1,5 meetri sügavuses vees) ja tolmukindel.

...ja nagu ikka tuleb uus mudel esitlemisele alles septembris.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles