5 kasulikku trikki Google Maps's, mida sa veel ei teadnud

, Digitarga külalisautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wikimapia.org ühendab Google Mapsi kaardirakenduse entsüklopeediliste teadmistega, mis üheskoos võimaldavad otsida infot soovitud asupaiga kohta.
Wikimapia.org ühendab Google Mapsi kaardirakenduse entsüklopeediliste teadmistega, mis üheskoos võimaldavad otsida infot soovitud asupaiga kohta. Foto: Google

Kuigi paljud meist on Google Mapsi tihedad kasutajad, võivad mõned head nipid selle kaardirakenduse kasutamiseks ometi kahe silma vahele jääda. Toon välja viis nõuannet, kuidas sulle Google Mapsi kaardirakendusest veel rohkem kasu tõuseks, kirjutab Hardi Keerutaja tehnoloogiaportaalis Digitark.

1. Väldi ummikuid

Navigatsiooniäpp Waze hakkas liiklejatelt liiklusolude kohta infot koguma enne Google Mapsi, kuid see eelis on kadumas, sest ka Google`i teenus tabab päris hästi ummikuid ning annab kasutajale enne liikuma hakkamist võimaluse valida erinevate marsruutide vahel.

2. Vaata orienteeruvat taksohinda

Olles valinud sihtkoha ning avaldanud soovi minna taksoga, toob Uber välja eeldatava sõidu maksumuse. See annab hea võrdluse, mille põhjal saab otsustada kumb on väärtuslikum, kas aeg või raha.

3. Leia infot sihtkoha kohta

Wikimapia.org ühendab Google Mapsi kaardirakenduse entsüklopeediliste teadmistega, mis üheskoos võimaldavad otsida infot soovitud asupaiga kohta, mille saab märkida kaardil. Kuigi Eesti kohta uurides võib märgata vananenud informatsiooni, näiteks mõnda restorani, mis enam ei tegutse, siis üsna realistliku üldpildi saab siiski. Kasulik ka reisi planeerides, et koguda eelinfot bensiinijaamadest, söögikohtadest ja vaatamisväärsustest loodusparkideni.

Millised on ülejäänud kaks trikki Google Maps'is, loe juba lähemalt Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles