Monaco prints tegi eestlaste loodud elektrirolleril Stigo proovisõitu

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monaco prints Albert eestlaste loodud Stigo elektrirolleril
Monaco prints Albert eestlaste loodud Stigo elektrirolleril Foto: Stigo

Eile Monacos alanud esimesel rahvusvahelisel autoshow'l SIAM 2017 tegi sündmust avanud Monaco prints Albert proovisõidu ka eestlaste loodud Stigo elektrirolleril.

SIAM 2017 autoshow avas Monaco prints Albert, kelle viimane visit Eestisse oli 2011. aastal. Eesti ettevõtetest on SIAM 2017 show'l kohal Stigo, kes toodab kokkupandavaid kergekaalulisi elektrirollereid, suunates sellega oma fookuse just jätkusuutliku transpordilahenduste väljatöötamisele ja tootmisele.

Stigo tegijate sõnul tõmbasid eestlaste loodud e-rollerid uudistama mitte ainult messi tavakülastajaid, ka prints Albert isiklikult tuli elektrisõidukeid uudistama ja proovima. Stigo tiimile mainis mees, et ta on samuti suur keskkonnasõbralike lahenduste ja innovatsiooni pooldaja ning oli elektrirolleri kerget kaalu kuuldes üllatunud.

Monaco prints Albert eestlaste elektrirollerit uudistamas
Monaco prints Albert eestlaste elektrirollerit uudistamas Foto: Stigo
Monaco prints Albert eestlaste loodud Stigo elektrirolleril
Monaco prints Albert eestlaste loodud Stigo elektrirolleril Foto: Stigo

«Selline sõiduk olevat kindlasti osa eesmärgist, mida SIAM 2017 täita püüab,» rääkis Stigo turundusjuht Harold Saar. Esimene rahvusvaheline autoshow SIAM 2017 toimub Monacos 16.-19. veebruaril ning on suunatud just innovatsioonile ja keskkonnasõbralikele transpordilahendustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles