Suured mängud väikesel ekraanil

, Digitarga külalisautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tootjad on õigel ajal taibanud, et kui nad ei kohandu, siis jäävad nad suurest turust ilma.
Tootjad on õigel ajal taibanud, et kui nad ei kohandu, siis jäävad nad suurest turust ilma. Foto: SCANPIX

Mobiiliturul tegutseb mustmiljon väikest mängutootjat, kes üritavad kasutajaid oma konksu otsa püüda. Mis on aga saanud kunagistest suurtest mängudest, mis oma tähelendu alustasid konsoolil või PC-maailmas? Kuidas on suure masina hiiud pidanud vastu tehnoloogia arengule, mis on toonud arvutid kirjutuslaudadelt ekraanideks peopesal, kirjutab Hardi Keerutaja tehnoloogiaportaalis Digitark.

Lühike vastus: väga hästi. Tootjad on õigel ajal taibanud, et kui nad ei kohandu, siis jäävad nad suurest turust ilma. Olles PC ja Play Station’i taustaga, olen siiani veendunud, et nuppe sõrmede all sile ekraan ei asenda. Viibides aga pikemal reisil, kus lauaarvutit käepärast pole, andsin järgi kiusatusele tahvelarvutil (iPad Mini 2) testida kunagisi lemmikud.

Tootjad on õigel ajal taibanud, et kui nad ei kohandu, siis jäävad nad suurest turust ilma.

Bully: Anniversary Edition

Siin on tegu 10 aastat tagasi esimest korda Play Station 2 peal välja tulnud mängu iOS’i ja Androidi versiooniga. Bullys ma olen isata kasvanud kutt, kes peab uues koolis ellu jääma. Juttutulevatest mängudest on tegu kõige originaalilähedasema uusversiooniga, mis tahvlil näeb välja täpselt selline kui välja tulles konsoolil ja hiljem PC peal. Mängitavus ehk ringi jooksmine ja kaklemine on lihtne ja sisse elamine käib kiirelt.

Väidetavalt on parandatud mängu valgustust, detailirohkust ja tekstuure, kuid palja silmaga seda ei näe. Tegu on jätkuvalt mõnusalt kulunud ja pehmete servadega maailmaga (nagu ka näiteks Tony Hawk Pro Skater 2, millest kahjuks uut versiooni pole tulnud). 

Mängu saab osta Appstore’st ja Google Play mängupoest.

Milliseid mänge veel igavuse peletamiseks oma nutiseadmes proovida, loe juba lähemalt tehnoloogiaportaalist Digitark.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles