Sõiduproov. Peugeot 5008: Mahapööre meinstriimi magistraalilt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tootja foto

Euroopa aasta auto tiitli võitnud Peugeot 3008-st kirjutas Arter detsembri alguses. Nüüd on põhjust toonane lugu meelde tuletada , sest värske Peugeot 5008 on küll suurem, kuid multimeediasüsteem ja sõitjateruumi väljanägemine on otse 3008-lt . Eestisse on Peugeot 5008 oodata septembris.

Kui sügisel värske Peugeot 3008 avalikkuse ette toodi, sai kinnitust päris mitu ootust. Muu hulgas, et Peugeot tegi selle mudeli juures palju asju põhimõtteliselt õigesti ja astus tõsise sammu edasi. 3008 on kvaliteetse kujustusega ja moeteadlik sõiduk, ning koguni nii isuäratav, et välistada ei saa margitruudusemurdmiste lainet Peugeot’ kasuks. 3008ga tegi Prantsuse tootja teoks veel kaks olulist põhimõttelist otsust – loobus huvipuuduse tolmu alla mattuvast mahtuniversaalist ja pühendus linnamaasturitele, ning teiseks, jäi esiveoliseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles