Samsung toob turule vee- ja põrutuskindla mobiili Galaxy XCover 4

Aivar Pau
, tehnikaportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsung Galaxy Xcover 4
Samsung Galaxy Xcover 4 Foto: tootja

Samsung toob aprillis Eestis turule vee- ja põrutuskindla nutitelefoni Galaxy XCover 4, millel on eelkäijaga võrreldes suurem ekraan, vähendatud raamipind, õhem korpus ja parem mälu.

Uue mudeli puhul saab muu seas väliseid nuppe seadistada sagedasti kasutatavate rakenduste, nagu LED taskulambi või kaamera, avamiseks.

 Vee. Ja tolmukndluse standardiks on IP68 – kuni 1,5 meetri sügavusel vees peaks see vastu pidama kuni 30 minutit.

Telefonil on 13 MP taga- ja 5 MP esikaamera ning kauemkestev eemaldatav aku. Salvestusmälu on seadmel 16 GB ja RAM-i näitajaks keskpärane 2 GB.

Galaxy XCover 4 jõuab Eestis müügile aprilli keskel ning selle soovitatav jaehind on 249 eurot. Telefon on saadaval hallis värvitoonis.

Samsung Eesti mobiilidivisjoni juhi Antti Aasma sõnul on XCover olnud Baltimaades ja Eestis olnud alati populaarsed - ehituselt vastupidavad ning võimsad telefonid on väga hinnatud nende kasutajate poolt, kelle töö või harrastused viivad neid erinevatesse nõudlikesse tingimustesse nii siseruumides kui ka väljas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles