Algas Huawei uue tipptelefoni eeltellimine Eestis

Aivar Pau
, tehnikaportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Huawei P10 ja P10 Plus värvivalik on kui poeetiline jalutuskäik muinasjutumetsas.
Huawei P10 ja P10 Plus värvivalik on kui poeetiline jalutuskäik muinasjutumetsas. Foto: Tootja foto

Turuosalt maailma kolmanda mobiilitootja Huawei selle aasta tipptelefoni P10 eeltellimine Eesti kõigi mobiilioperaatorite juures sai täna alguse.

Telefoni soovituslikuks hinnaks on 599 eurot ning eeltellides tuleb sellega kaasa ka 100-eurone akupank. Telefon tuli müügile kahes toonis: must ja kuldne.

Hiina mobiilitootja selle aasta tippmudel on 6,98 mm paks, telefoni kaamera ei ulatu enam kerest välja ning selle 5,1-tollist ekraani katab  Corning Gorilla Glass 5 klaas. Sõrmejäljelugeja on sellel telefonil toodud seadme esiküljele.

Telefonil on 4GB põhimälu (RAM) ja 64 GB salvestusmälu. Tarkvaraplatvormiks Androidi uusim versioon 7.0. Protsessoriks Huawei enda toodetud Kirin 960 Quad-Core 2.4 GHz + Quad-Core 1.8 GHz

P10-l on uus Leica 2.0 brändinguga topeltkaamera - 12 MP RGB-sensori ja 20 MP monokroomsensoriga.  Selle 3D-näotuvastustehnoloogiaga, mis võtab arvesse pildil oleva inimese nina suurust ja asukohta, et luua õige valgus ja varjutatus ning jälgib korrigeerimisel täpset nahatooni.

Telefoni 8 megapiksline esikaamera suudab nüüd ka tuvastada, kas kasutaja teeb pilti ainult endast või mitmest inimesest: mitme inimese tuvastamisel lülitub kaamera lainurgarežiimi.

Koostöös GoProga on Huawei P10 ja P10 Plusi jaoks välja töötatud töötlusrakendus Highlights, mis loob kasutaja tehtud videote ja fotode põhjal «lugu jutustava» video koos üleminekute ja muusikapaladega.

Huawei kasutajaliides EMUI 5.1 on täienenud näiteks masinõppealgoritmiga, mis õpib masinõppealgoritm kasutaja käitumisharjumusi telefonis ning seejärel võtab Huawei Ultra Memory algoritmi kogutud andmed ning ennustab selle põhjal rakenduste kasutust ja haldab RAMi kasutust.

Aku mahutavus on seadmel samuti korralik - 3200 mAH.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles