Videomängude GTA V ja Red Dead Redemptioni maailmade ühinemine jääb olemata!

Martin Liivand, level1.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Videomängu GTA V modifikatsioon Red Dead Redemption V lubas omavahel ühendada ühe kaunima arvutimängu legendaarse Metsiku Lääne seiklusega
Videomängu GTA V modifikatsioon Red Dead Redemption V lubas omavahel ühendada ühe kaunima arvutimängu legendaarse Metsiku Lääne seiklusega Foto: Red Dead Redemption V ekraanitõmmis

Fänniprojekt, mille eesmärgigks oli tõsta ümber videomäng Red Dead Redemption Rockstari 2013. aastal ilmunud GTA V-te, on sunnitud pärast kolmeaastast arendusprotsessi töö lõpetama.

Möödunud kuul avaldati Red Dead Redemption V nime kandvast projektist esimesed ekraanitõmmised, mis näitavad kauneid Metsiku Lääne vaateid renderdatuna GTA V mootoris. Fännid võtsid pildid soojalt vastu, kuid tundub, et mõlema mängu õigusi omav Rockstar ja Take-Two olid teisel arvamusel. Eelmisel reedel YouTube’i postitatud modifikatsiooni treiler jõudis üleval olla vaid mõned üksikud hetked enne, kui Red Dead Redemption V projektijuhti Mr. Leisureware’i survestati tööd lõpetama.

Kuigi Mr. Leisureware ei laskunud juhtunu osas detailidesse, kinnitas ta gtaforumsis, et temaga on pärast modifikatsiooni treileri avalikustamist ühendust võetud ning sestap on meeskond sunnitud selle arenduse lõpetama. Lisaks toetajate tänamisele kirjutas ta ka, et tegu ei olnud katsega portida Red Dead Redemptionit arvutile, mida fännid alates mängu väljalaskest on oodanud. Modifikatsioon hõlmanuks mõlema mängu kaarte ja vaid veidi originaalmaterjali, kuid kindlasti ei saa seda näha ikoonilise vesterni arvutiversioonina.

Mis seal ikka, arvutimänguritele jääb ikka alles unistus, et (loodetavasti) selle aasta lõpus ilmuv Red Dead Redemption 2 jõuab millalgi ka nende meelisplatvormile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles