Lõuna-Korea poliitik lõi valimiskampaania tarvis mänguteemalise video

Martin Liivand, level1.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
World of Warcrafti looja Blizzardi tulistamismäng Overwatch on Lõuna-Koreas ülimalt populaarne.
World of Warcrafti looja Blizzardi tulistamismäng Overwatch on Lõuna-Koreas ülimalt populaarne. Foto: Blizzard

Sa oled Lõuna-Korea presidendivalimiste kadalippu läbiv poliitik, kes üritab võita nooremate valijate hääli. Kuidas käitud? Vastus on lihtne – muidugi lõikad oma kõnedest ja ülesastumistest kokku tulistamismängu Overwatch stiilis video.

Sim Sang-Jung kandideerib tänavustel valimistel Lõuna-Korea presidendiks pärast riigis hiljuti lahvatanud ulatuslikku korruptsiooniskandaali. Progressiivse poliitikuna üritab ta mõistagi püüda ka noorema valijaskonna hääli ning selle saavutamiseks on Sang-Jung leidnud ülimalt lõunakorealiku viisi. Naine on loonud oma kampaaniat esindama Overwatchi „Play of the Game“ stiilis promovideo, milles tema poliitilisted ärapanekud võrdsustatakse mängus vaenlase maha nottimisega.

Sang-Jungi näol pole tegu esimese Lõuna-Korea poliitikuga, kes häälte püüdmiseks mängude poole pöördub. Eelmise aasta valimistel lasi üks presidendikandidaatidest välja oma kampaaniast inspireeritud Starcrafti kaardid.

Jääb üle vaid oodata, kas Toomas-Hendrik Ilvese Ärma talu leiab imekombel tee No Truce With the Furies'isse. Lootus sureb viimasena!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles