Kõlakad asetavad tulistamismängu Far Cry uue osa tegevuspaiga Metsikusse Läände

Sten Kohlmann, level1.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seeria seni viimane osa kandis pealkirja Far Cry Primal ning leidis aset kiviajal.
Seeria seni viimane osa kandis pealkirja Far Cry Primal ning leidis aset kiviajal. Foto: Ubisoft

Kuulujutud on inimesi varemgi hiljem tagumikust hammustama tulnud, ent see ei tähendaks, et need ei annaks alust ohtraks lõbusaks spekuleerimiseks. Järjekordse internetis furoori tekitava kõlaka kohaselt viib Ubisofti menuka tulistamismänguseeria Far Cry järgmine teos meid Metsikusse Läände.

Väljaande Great Falls Tribune kohaselt filmiti Ameerika Ühendriikide Montana osariigis klippe sel sügisel ilmuva videomängu reklaammaterjalide tarbeks. Filmikaadrite jäädvustamine toimus Poplari linna kirikut ümbritseval tühermaal – ideaalne keskkond vesternihõngulisteks kaadriteks. Võtte produtsent Jeff Guillot väitis, et reklaamitav videomäng on järg maailmakuulsale seeriale ning teos ise ilmub selle aasta septembris.

Kõike eelnevat arvesse võttes tehti esmalt kiired järeldused, et tegu võiks olla Rockstari suurteose Red Dead Redemption 2-ga (kõnealuse mängu eeldatav ilmumisaken jääb tänavu sügisesse), ent teades, et Jeff Guillot on minevikus töötanud mitme Ubisoftile kuuluva frantsiisi (s.h. DriverRabbidsRed Steel 2) promomaterjalide kallal, on olemas võimalus, et ka sel korral saab filmivõtted siduda Prantsuse videomängukompanii üllitisega.

Teiseks vihjeks on 2015. aastal Ubisofti poolt tehtud küsitlus, milles mängijad said hääletada neile enim meeltmööda variantide vahel. Mis oli aga küsimuseks? Otse loomulikult järgmiste Far Cry mängude toimumiskohad ja -ajastud ning, nagu juba arvata võib, oli üheks valikuks 19. sajandi Ameerikas toimuv vestern.

Ubisofti jaoks ei ole vesternistiil võõras – nende hõlma alt on väljunud ka Call of Juareze seeria, mille viimane sissekanne Call of Juarez: Gunslinger ilmus 2013. aastal. Ubisoft ise midagi kinnitanud ei ole, ent on ülimalt tõenäoline, et antud uudis kinnitatakse või lükatakse ümber juunikuus toimuval E3 mängumessil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles