Video: 2018. aasta Audi S4 põimib luksuse hobujõududega

Rait Piir
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2018. aasta Audi S4
2018. aasta Audi S4 Foto: Audi

Kui Audi on südamelähedane ja rahakott piisavalt sügav, siis võib uue Audi S4 ostmine olla suurepärane valik, sest mudel pakub nii jõudlust kui luksust. 

Zach Vlasuk autouuringute firmast Kelley Blue Book viis verivärske A4 sõitma ja leidis, et tegu ei ole ainult võimsama versiooniga A4-jast, vaid igat moodi täiustatud sõidukiga. Vlasuki hinnangul pakub S4 kõigist oma rivaalidest (milleks on näiteks BMW 340i ja Mercedes-AMG C43) kõige paremat tasakaalu sportlikuse ja mugavuse vahel. 

Võrreldes teiste A4 mudelitega on S4 Vlasuki sõnul kiirem ja agressiivsem, kuid on samas väga kasutajasõbralik juhtide suhtes, kes ei ole sportlikumate autodega harjunud. Selles mõttes on S4 suurepärane sõiduk neile, kes tahavad teha kiiremate autodega tutvust. 

2018. aasta S4-jal on 3 liitrine TFSI V6 mootor ja maksimum pöördemoment 500 njuutonmeetrit. Lisavarustusena on näiteks võimalik soetada Bang & Olufsen 3D helisüsteem, müra summutavad külgakna klaasid eespoolsetele akendele, Audi Virtual Cockpit süsteem ja kohanduv püsikiirushoidik. 

Mida arvab Vlasuk S4-jast veel, saab näha tema videost:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles